KronHealth Community

Digitalizăm sistemul medical pentru o Românie a viitorului!

Cu entuziasm și încredere în viziunea noastră, am început să lucrăm la fundația proiectului KronHealth, o comunitate dedicată pharma și healthcare, unde specialiști în domenii cheie, conexe își vor pune energia și expertiza în slujba unei Românii mai sănătoase, făcând uz de resursele inepuizabile ale tehnologiei.

Misiunea noastră este să îmbunătățim calitatea serviciilor medicale din România, prin digitalizare!

Cum facem acest lucru?

KronHealth este comunitatea care conectează și aduce la aceeași masă, specialiști și oameni pasionați din domeniul sănătății și high-tech: doctori, farmaciști, reprezentanți ai statului și ale principalelor instituții din domeniu, organizații, producători, distribuitori, companii de high-tech, startup-uri de health-tech, programatori, ONG-uri etc., cu scopul de a dezvolta proiecte, parteneriate și de a găsi soluțiile optime prin care tehnologia să contribuie la crearea unui sistem medical performant în România.

Dorim să invităm la masa noastră experți din arii conexe cât mai diverse și asta deoarece atât domeniul sănătății, cât și cel al tehnologiei este unul polivalent, aflat într-o evoluție continuă. Suntem convinși că, împreună, putem produce o schimbare majoră într-un sistem care, în România, este de multe ori depășit, lucru care poate costă energie, sănătate și, uneori, chiar vieți.

Cine suntem noi?

Kronsoft Development este o companie românească, fondată în 2007, membră a unui consacrat grup german, și activă într-o industrie cheie, precum este cea pharma&healthcare. Atuurile noastre principale sunt știința de a utiliza cele mai noi tehnologii și vasta expertiză acumulată în domeniul sănătății, calități care ne permit să dezvoltăm sisteme software moderne, stabile și performante pentru clienții noștri.

Mai mult, oferim soluții IT customizate și integrate cu scopul de a îmbunătăți și eficientiza managementul business-ului unei farmacii sau a unor diferite tipuri de instituții medicale.

Suntem o echipă dedicată, agilă, cu spirit de inițiativă, cu un know-how tehnic ridicat și o bună înțelegere a realităților din domeniul sănătății, nu doar din România, ci și din Europa. Ne implicăm pentru că ne pasă și suntem conștienți că doar împreună putem face mai mult bine vieților noastre și să construim o Românie de perspectivă.

Nucleul acestei comunități este localizat într-o companie de IT din Brașov, specializată pe dezvoltarea de software în domeniul medical și farmaceutic și care utilizează cele mai moderne tehnologii pentru a digitaliza și îmbunătăți calitatea serviciilor medicale.

Ce ne recomandă?

Kronsoft Development este parte a trustului german Noventi, care gestionează peste 11.000 farmacii din Germania și singurul software provider de aplicații web, desktop și mobile în domeniul healthcare la nivelul grupului. Pe lângă aceasta, oferim servicii integrate de arhitectură, UI/ UX design, testare, securitate, asistență și suport în limba germană, servicii Cloud/ DevOps și servicii de mentenanță, atât B2B, cât și B2C. Suntem angajați în permanență în oferirea celor mai bune soluții clienților și partenerilor noștri!

Avem la activ peste 45 de proiecte de succes dezvoltate pentru farmacii, instituții și furnizori din domeniul medical, fiecare dintre ele reprezentând un pas înainte în digitalizarea acestui sistem. Considerăm că este momentul să aducem această schimbare și în România!

Vrei sa ni te alături?

Dacă ești intersat de acest subiect și vrei să fii parte din schimbare alături de noi, abonează-te la Newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu evoluția proiectului nostru.

Date de contact:

Mircea Oprea
Tel: 0730.037.001
E-mail: mircea.oprea@kronsoft.ro

Comments

No Comments

Write comment

* These fields are required