Kronsoft Blog

Exploring technology’s potential to accelerate innovation and create business value

 

Elevii brașoveni au fost premiați în cadrul Galei „Descoperă-ți Pasiunea în IT” 2023

Împărtășim cu voi o poveste remarcabilă despre inovație și tehnologie de la Gala Academiei "Descoperă-ți Pasiunea în IT" (DpIT) 2023, desfășurată recent la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca. În cadrul acestui eveniment deosebit, care a reunit 120 de liceeni și studenți din întreaga țară, echipele au prezentat nu mai puțin de 20 de idei creative, menite să îmbunătățească viața de zi cu zi.

Interviu cu liceenii brașoveni care au participat la International Space Development Conference 2023

Vă invităm să faceți cunoștință cu cei 5 elevi de la Colegiul Național Andrei Șaguna din Brașov, care s-au întors recent de la conferința International Space Development Conference 2023, unde au participat cu proiectul Minerva. NSS Space Settlement Contest este o competiție internațională, unde anul acesta au fost înscrise 42.000 de proiecte, cel mai mare număr de până acum. În categoria la care au fost înscriși, s-au luptat în jur de 300 de echipe, iar ei au reușit performanța de a câștiga locul II.

De la banking la IT: o poveste despre reinventare și depășirea limitelor

În acest interviu explorăm călătoria de reconversie profesională a uneia dintre colegele noastre, care în urmă cu patru ani a părăsit lumea bancară pentru a se aventura în domeniul dinamic al IT-ului. Alexandra Moga este Manual Tester și a împărtășit cu noi reușitele, așteptările și provocările întâmpinate pentru a-și construi o carieră de succes în industria tehnologică.

KronHealth Community

Cu o expertiză de peste 15 ani în dezvoltarea de software și de soluții customizate pentru piața farmaceutică din Germania, Kronsoft Development este pregătit pentru o nouă poveste de succes, la care te invită să iei și TU parte.