Servicii IT

Fie că ești în căutare de noi soluții software pentru afacerea ta ori de analiză și optimizarea arhitecturii deja existente, noi avem răspunsul potrivit pentru nevoile tale! 

Dezvoltare software

Dezvoltăm și implementăm soluții software end-to-end, complexe și customizate pentru companii mici, medii și mari din domeniul pharma&healthcare și alte industrii, utilizând tehnologii de ultimă generație.

Specificații tehnice

Echipa noastră talentată este mereu focusată pe înțelegerea nevoilor clienților și a business logicului produsului, definind împreună cu aceștia ca un adevărat partener și consultant, specificații tehnice clare, măsurabile și realizabile.

Analiză software, architectură și design

Avem o abordare profesionistă a proiectului care implică o analiză detaliată a aplicației, construind o arhitectură bine gândită bazată pe componente clar definite și interconectate și un design relevant care edifică viziunea produsului și modul de implementare al modulelor.

Servicii de mentenanță

Misiunea noastră este să oferim clienților sisteme software stabile și performante, care pot fi mereu optimizate și customizate, corectând erorile și actualizându-le în raport cu nevoile existente.

Testare manuală și automată

Scopul nostru principal este de a ne asigura că oferim o experiență deosebită clienților, realizând soluții software de cea mai înaltă calitate, optimizând și rafinând produsul, utilizând testarea manuală și automată.

Servicii orientate spre performanță

Ne sprijinim clienții pentru a deveni change-makers într-o piață competitivă, fiind mereu focusați pe creșterea perfomanței serviciilor software oferite, utilizând tehnologii de vârf.

Servicii orientate spre securitate

Securitatea soft-ului reprezintă o componentă cheie în dezvoltarea produsului nostru și implementarea viziunii. Expertiza noastră tehnică este cu precădere orientată în această direcție, adoptând în permanență cele mai bune soluții și practici.

Servicii UI & UX

Suntem foarte coștienți că experiența unui produs de succes înseamnă de asemenea un UI/UX design prietenos, intuitiv și atractiv, și în acest sens beneficiăm de o echipă extrem de talentată și creativă care este gata să-l realizeze.

Asistență pentru clienții pilot

Ne consiliăm și formăm clienții în călătoria lor de explorare și descoperire a stabilității și performanței oferite de produsele noastre software.  

Servicii DevOps

O echipă DevOps cu expertiză ridicată în utilizarea celor mai noi tehnologii este mereu pregatită să creeze un mediu de dezvoltare și implementare, caracterizat prin securitate, stabilitate, performanță și velocitate

Call Center în limba Germană

Oferim clienților noștri programe customizate și pachete software, menite să sporească eficiența procedurilor de business, precum și suport tehnic constant, în limba germană.

Management propriu al cazurilor de client

Prin servicii end-to-end înțelegem și oferirea de suport tehnic specializat clienților prin intermediul echipei noastre de call-center

Inbound&outbound suport Nivel 1 în limba germană

Avem o echipă profesionistă de suport clienți Nivel 1&2 în limba germană cu experiență semnificativă în oferirea de suport tehnic inbound&outbound, telefonic și back-office, prin email, în sistem de ticketing.

Suport tehnic avansat Nivel 2 în limba germană

Consultanții tehnici care oferă suport tehnic Nivel 2 rezolvă problemele complexe având cunoștințe tehnice avansate și înțelegând foarte bine produsul software