Kronsoft Development este o companie românească, cu acționariat german, fondată în urmă cu 15 ani, care a avut un parcurs grozav și o evoluție chiar și mai grozavă de la înființare și până în prezent.

Oferim clienților noștri programe customizate și pachete software, menite să sporească eficiența procedurilor de business, precum și suport tehnic în limba germană.

Dat fiind faptul că suntem parte activă dintr-o industrie foarte dinamică aflată într-o continuă schimbare, munca noastră se bazează pe cele mai recente trenduri în tehnologie, pentru a livra servicii optime clienților noștri.

Suntem o companie care funcționează în manieră Agile, ne adaptăm cu rapiditate schimbărilor care apar pe piață, cât și cerințelor clienților, fiind într-un continuu proces de reinventare pentru a livra rezultate profesionale și de calitate.

Ne împărțim activitatea în task-uri realizabile, încadrate în scurte perioade de timp, numite SPRINTURI. După fiecare sprint, membrii echipei oferă și primesc feedback și analizează care sunt pașii următori în proces.

Posturi active

Căutăm în permanență colegi noi și faini, care să se alăture echipei noastre.

Valorile noastre

Dinamism

ne adaptăm constant nevoilor clienților și schimbărilor de pe piață

Agilitate

nu lucrăm din greu, ci lucrăm în mod inteligent

Inovatie

dezvoltăm în mod constant soluții și servicii noi și valororase

Fairness

We embrace diversity, courtesy and equity.

Sustenabilitate

lucrăm în mod eficient și folosim resursele cu simț de răspundere

Libertate

lucrăm de oriunde ne dorim; suntem liberi și responsabili

Explorează

Servicii & Expertiză

Fie că ești în căutare de noi soluții software pentru afacerea ta ori de analiza și optimizarea arhitecturii deja existente, noi avem răspunsul potrivit pentru nevoile tale!

Soluții Farma & Healthcare

Ne mândrim cu o experiență solidă în ceea ce privește transferul de bunuri în domeniul farmaceutic și cu gestionarea întregului proces aferent.

Tehnologii

Indiferent că este vorba despre programare, soluții front-end, data exchange sau aplicații e-commerce, folosim doar cele mai noi și moderne tehnologii.

Ce spun clienții noștri: