Provocări

Integrare cu sistemul informatic din farmacie

Interfață tactilă între farmacie și client

Dezvoltarea unui sistem performant de management al conținutului

Integrarea dispozitivelor în spațiul comercial

Personalizarea soluției la dinamica fiecărei farmacii și la nevoile diferiților clienți

Soluția noastră

Rolul afișajelor promoționale difuzate pe ecrane digitale este foarte important deoarece adesea se dovedește a fi mai productiv decât alte metode de publicitate. Cu o abordare Agile, ne-am concentrat pe dezvoltarea unei soluții complexe care are ca rezultat o rentabilitate mai bună a investiției și creează un spațiu de vânzări dinamic. Prin promovarea produselor vizate pe un afișaj digital, atenția clientului se îndreaptă către varietatea de opțiuni disponibile (ce au cumpărat alții, produse complementare sau promoții speciale) asigurând rezultate de succes în ceea ce privește creșterea vânzărilor și satisfacția clienților.

Tehnologii

  • Software bazat pe Java

Dimensiune echipă

  • 2 programatori 

Rezultate

Aplicația a fost dezvoltată pentru piața farmaceutică germană, generând rezultate excelente, crescând vânzările și ajutând distribuitorii și farmaciile să-si definească strategii de Marketing&Sales de succes.

  • Creșterea volumului de vânzări și promovarea mai eficientă a produselor
  • Acces la date și rapoarte privind promovarea și vânzarea produselor, informații care ajută la construirea unor strategii de Marketing&Sales de succes
  • Creșterea satisfacției clienților (clientul oferă feedback în timp real)
  • Creșterea veniturilor

Este o aplicație inteligentă de publicitate și vânzări cross-selling, care generează creșterea vânzărilor pentru distribuitori și retaileri, fiind bazată pe difuzarea de conținut promoțional pe tablete și monitoare cu rezoluții diverse la punctele de vânzare.

Let us be the architect of your digital business!

Contact Us