(copy 21)

Empowering healthcare organizations byproviding quality software services.Trend-setter. Service Provider. Partner.

Despre noi

(copy 22)

About Kronsoft Development

Bine ați venit la KRONSOFT,

specialistul în dezvoltarea customizată de software din cadrul Grupului NOVENTI. În calitate de furnizor de servicii pe piața farmaceutică germană, vă aflaţi în căutarea unei echipe experimentate de dezvoltatori, programatori, designeri grafici sau analiști de date care pot crea soluții software personalizate? Atunci ar trebui să discutăm cât mai curând. De ce? Pentru că suntem absolut siguri, că vom găsi soluția perfectă și pentru afacerea dumneavoastră.

Acordaţi-vă timp pentru a vizita site-ul nostru și a afla totul despre compania, serviciile și expertiza noastră. De asemenea, nu uitați să vă abonaţi la newsletter-ul nostru chiar acum. Astfel veți primi în mod regulat noutăţi de la echipele de dezvoltare și veți fi invitat la evenimentele organizate de compania noastră.

Newsletter

Explorati

(copy 28)

Servicii si Expertiza

Fie că vorbim despre dezvoltarea de noi soluții software, fie despre analizarea și optimizarea arhitecturii existente, noi putem prelua rapid și eficient aceste task-uri.

Mai mult

(copy 27)

Pharma & Healthcare Solutions

În mare parte, experienţa noastră constă în deținerea unor cunoștinţe solide, referitoare la fluxul mărfurilor în cadrul farmaciei, precum şi privind procesele și datele aferente acestora.

Mai mult

(copy 26)

Tehnologii

Pentru programare, precum și pentru soluțiile frontend, pentru schimbul de date în middleware și pentru dezvoltarea de aplicații dedicate comerțului electronic, folosim cele mai noi si moderne tehnologii.

Mai mult